Vrouwentafel is een netwerkdiner voor ondernemende en ambitieuze vrouwen.

Onze formule is al even eenvoudig als bijzonder: praten en proeven onder prettige omstandigheden met als prioriteit het zakelijk netwerken. Zakenvrouwen uit alle disciplines zijn welkom. Wij hebben ervoor gekozen geen beroepenstop toe te passen; het is aan uzelf om u te onderscheiden.


 

Hoe?

 

Het netwerkdiner heeft 3 gangen, waarbij u per gang van tafel wisselt op basis van een slimme tafelindeling. Elke ronde begint met de Elevator Pitch en het uitdelen van visite kaartjes. Daarnaast is er een Vrouwentafel kaartronde waarbij u zich kunt onderscheiden door te reageren op een stelling die te maken heeft met zaken doen en ondernemen. Op die manier ontmoet u diverse vrouwen en krijgt u de kans om uzelf meerdere keren te presenteren en meerdere contacten te leggen.

Wanneer?

 

Het diner vindt plaats op een maandag 17.00 uur en 20.00 uur (vanaf 16.30 uur inloop voor tijdige start) en kost u dus nauwelijks tijd, terwijl het u veel kan bieden. Bij thuiskomst is er nog ruim voldoende tijd voor gezin of sport.

Waar?

NIjmegen:
Sfeerhuys de Looimolen www.sfeerhuys.nl
42,50 ,welkomstdrankje ,3-gangen menu en organisatie. Verdere drankjes worden apart berekend.

Wat kost het?

 

De kosten vanaf  € 42.50. 
incl. welkomstdrankje,drie gangen menu + organisatie*. De overige drankjes worden apart afgerekend. Als u speciale dieetwensen heeft, dan kunt u deze doorgeven en wordt daar uiteraard rekening mee gehouden.
*organisatie,goed doordachte tafelindeling,mooie contacten+ emailadressen,jou link op www.vrouwentafel.nl, facebook like,mogelijkheid tot deelname aan thema-avonden, en op de hoogte gehouden worden door nieuwsbrief.

 

 

 

Marilena van der Horst